Synundersökningar

Synundersökning - Glasögon

Syftet med synundersökning är att en legitimerad optiker tar reda på vad du ser på långt håll, nära håll, finns det behov av eventuella, avståndsglasögon, läsglasögon, skytteglasögon eller arbetsglasögon/terminalglasögon. Tänk på att man inte nödvändigtviss behöver se dåligt, för att bära glasögon utan i vissa fall använder man glasögon för att motverka huvud/ögonvärk, trötta ögon, röda ögon/ögonlock och gruskänsla i ögonen mm. Man bör undersöka ögonen varannat år hos en leg. optiker.

Opticway är specialiserad inom skyttesport, skytteglasögon, Knobloch skytteglasögon, pistolskytte och gevärskytte och vår skytteoptiker hjälper dig att hitta rätta glasögon inom din skyttegren. Knobloch K1, Knobloch K1P, Knobloch K5.

 

Du får alltid genom en leg. Optiker reda på undersökningsresultatet och förslag till åtgärd direkt efter synundersökningen. Om det visar sig att din synnedsättning bero på andra orsaker så som ögonsjukdom eller andra ortoptiska problem, så får du information direkt av optikern och därefter kan optikern remitera dig till rätt specialist för vidare utredning eller behandling.